Ny offentliggjort mærke Canada Goose Banff Parka Mænd

Posted by admin 09.10.2017 0 Comment(s)

 

For dem der lever i is og sne miljø i Canada hele året rundt, er en kendt for at modstå den næste tyve eller tredive grader kold jakke helt afgørende elementer. Men i de senere år er Canada Goose DK (canadiske gæs dette super varme dunjakke mærke blevet et tidevandskort i Nordamerika, mange stjerner bærer det.

For nylig lancerede Canada Goose den første globale video, klar til at skubbe mærket til flere oversøiske markeder. Paul Haggis, en canadisk instruktør, der vandt den Oscar-vindende, instruerede en 4-minutters kommerciel kortfilm "Out There", som beskrev fem opdagelsesrejsende i den barske Polare eventyr i polarområdet, efter at en isbjørn er kommet ind, flyulykket falder ind i ishullet og en række udfordringer, selvfølgelig har de tyk Canada Goose Chateau Parka tilbud.

Indholdet af kortfilmen er hentet fra de rigtige figurer, som den første Mount Laurie Skreslet på Mount Everest, Lance Mackey, der vandt hunden slæden fire gange, Karl Bushby, den første tur til verden, Piloter Paddy Doyle, og rednings helikopter sygeplejerske, Marilyn Hofman, som havde bestået den kanadiske arktiske og død.

 

Faktisk er Canada Goose Jakke Mænd allerede en 58-årig historie af mærket, på grund af den stærke evne til at holde varmen, har den været højt respekteret af canadiere og eventyr entusiaster. Men indtil for nylig begyndte mærket at forbinde sig med mode.

I 2012 sponsorerede Canada Goose Jakke Sundance Film Festival, introducerede kappen til dem, der har indflydelse på folks offentlige smag, at tegne Emma Stone, Bradley Cooper, Daniel Craig, herunder Et stort antal stjerner til at blive deres eget brand fans. I 2013 blev kroppen af ​​den varme supermodel Kate Apton i isen og sneen iført en bikini og en Canada Goose, der skød en gruppe af sexet store, bordet på bladet. Siden da har de dyrere Canada Goose Banff Parka i offentlighedens øjne været mere moderne.